Ga naar de hoofdinhoud
Home bescherm je gehoor met pluggerz

Bescherm je gehoor met Pluggerz!

23 maart 2023

Je kent het wel: je bent een avond uit geweest naar een club, concert of festival en wanneer je daarna in stilte in bed ligt, hoor je een piep. Een teken dat je te lang, te hard geluid om je heen hebt gehad. De volgende ochtend is de piep gelukkig weg en kun je weer door naar het volgende feestje. Totdat de piep niet meer ophoudt en je blijvende gehoorschade hebt.

Voorkomen is beter...
... want gehoorschade genezen is nog altijd niet mogelijk

Gelukkig kun je gehoorschade eenvoudig voorkomen met de juiste gehoorbescherming. Dat je schade aan je gehoor het beste kunt voorkomen spreekt natuurlijk voor zich. Maar wist je dat de gevolgen van slecht gehoor ook een negatief effect op je gezondheid kunnen hebben?

Ik kies zelf van a.s.r. en Pluggerz

We helpen je graag bij het beschermen van je gehoor. Daarom werken we samen met Pluggerz. Alle verzekerden van Ik kies zelf van a.s.r. krijgen daarom 20% korting op de gehoorbescherming van Pluggerz!

Pluggerz streeft ernaar dat je zo lang en goed mogelijk kunt genieten van goed gehoor. Daarbij willen we dat je zelf de controle houdt over geluid. Pluggerz gehoorbescherming zorgt ervoor dat geluid wordt gedempt tot het gewenste niveau, terwijl communiceren nog steeds goed mogelijk blijft. Pluggerz zijn er niet alleen voor muziek, maar helpen je bijvoorbeeld ook hinderlijke geluiden bij het slapen of windgeruis op de motor te verminderen. Zo zijn er 10 typen gehoorbescherming, afgestemd op jouw situatie.

Je kunt kiezen uit twee vormen van gehoorbescherming: de Pluggerz Uni-Fit en de Pluggerz Custom-Fit.

Jouw persoonlijke gehoorbescherming

Je bestelt jouw gehoorbescherming makkelijk via de webshop van Pluggerz met de kortingscode die je in Mijn Zorgverzekering kunt vinden. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een voucher in je mailbox, waarmee je naar jouw dichtstbijzijnde Pluggerz verkooppunt kunt gaan om je gehoorbescherming te laten aanmeten.

Je gehoor is kostbaar, daar ben je dan toch zuinig op?

Waar vind je de kortingscode?

In de polisvoorwaarden van de aanvullende verzekeringen (2.6 Gehoorbescherming) vind je een link naar de kortingscode en de webshop van Pluggerz.

De inhoud van deze pagina is niet afkomstig van Ik kies zelf van a.s.r. en is rechtstreeks afkomstig van de partners. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de inhoud en het gebruik van de informatie, aangeboden diensten en/of producten op deze pagina.

Zorg

Meer verhalen over {0}